Газов инжекцион Digitronic

DIGITRONIC са едни от най-надеждните и издръжливи газови системи за автомобили. Оборудването е тествана на различни автомобили при екстремни условия и доказала високото качество на използваните материали. Системата за настройка се нуждае от минимално участие на самия тунер като компютъра анализира двигателя на автомобила и стила на каране на шофьора, така че да не се налага да променяте стила си на шофиране.

Газов инжекцион Digitronic OBD

4 цилиндъра
 6 цилиндъра
8 цилиндъра
    1100 лв. с ДДС
1200 лв. с ДДС
Не се предлагаЦените включват бутилка от 20 до 60 литра тип пура или буре, евросонда, италиански изпарител Tomasetto Alaska AT09 Super, италиански инжектори  Valtek, автоматичен превключвател с индикатор за нивото на газ в бутилката. Стандартна гаранция - 2 години.

Газов инжекцион Digitronic 

4 цилиндъра
6 цилиндъра
8 цилиндъра
850 лв. с ДДС
1300 лв. с ДДС
Не се предлагаЦените включват бутилка от 20 до 60 литра тип пура или буре, евросонда, италиански изпарител  Tomasetto Alaska AT09 до150 кс, италиански инжектори  Valtek , автоматичен превключвател с индикатор за нивото на газ в бутилката. Стандартна гаранция - 2 години.

Газов инжекцион Digitronic 2568D

4 цилиндъра
6 цилиндъра
8 цилиндъра
Не се предлага
Не се предлага
AEB - 2299 лв. с ДДС
Не се предлага
Не се предлага
Hana - 2499 лв. с ДДС
Цените включват бутилка от 20 до 60 литра тип пура или буре, евросонда, изпарител Emer Palladio до 400 кс, италиански инжектори  AEB Polymer или High class injectors Hana Gold/Blue, автоматичен превключвател с индикатор за нивото на газ в бутилката. Стандартна гаранция - 2 години.

Допълнителни опции (екстри):
- Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 50 лв.
- Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 30 лв.
- Редуктор за мощни автомобили - 150 лв.
- Евросонда ОМВ - 40 лв
- Инжектори HANA GOLD-50лв на цилиндър